AcasăREPORTAJE( VIDEO) Proteste la Școala Gimnazială din Filiași

( VIDEO) Proteste la Școala Gimnazială din Filiași

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

Sute de cadre didactice și membri ai comunității din Filiași s-au strâns, astăzi, in fața școlii gimnaziale pentru a protesta împotriva schimbării din funcție a directorului unității de învățământ, Alin Mondescu.

Cadre didactice, personal auxiliar, dar și părinții din Filiași au alcătuit, in acest sens, un memoriu in care au aratat că Alin Mondescu, Directorul Școlii Gimnaziale din Filiași, a confirmat de fiecare dată capacitățile manageriale necesare unui conducător de unitate școlară.

Protestele vin pe fondul numirilor care vor fi făcute de către Inspectoratul Școlar Județean Dolj pentru funcțiile de director interimar. Aceste numiri vor avea loc că urmare a expirarii mandatelor celor aflați în funcție până acum, după ce au fost amânate concursurile pentru directori de către ministrul Sorin Cîmpeanu, concursuri care ar fi trebuit să aibă loc pe 27 iulie.

Potrivit calendarului de concurs pentru directori, publicarea funcțiilor vacante pentru care se organizează concursul și a bibliografiei se va face pe 14 septembrie 2021, cu doar o lună înaintea probei scrise, programată pe 15 octombrie.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE