AcasăREPORTAJE( Video ) Măsuri anti-COVID-19 în comuna Almăj

( Video ) Măsuri anti-COVID-19 în comuna Almăj

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

Autoritățile locale din comuna Almăj se luptă de săptămâni întregi pentru a preveni răspândirea infectării cu coronavirus.


După ce localitatea doljeană a fost zile întregi pe primul loc în ceea ce privește gradul de infectare la nivelul județului Dolj, cu o rata de infectare de peste 16 la mia de locuitori, Primăria a contractat serviciile unei firme de dezinfecție care se va ocupa de igienizarea totală a spațiilor publice.

Astfel, se va proceda la spălarea aleile pietonale, a străzile, a locurilor de joacă și parcurilor, precum și a tuturor instituțiilor din comuna.

Pe lângă măsurile luate cu scopul de a preveni răspândirea infectării, Primăria Almăj a pus la dispoziția cetățenilor aflați în izolare sau carantină un număr de telefon la care aceștia pot apela în condițiile în care nu au rude sau prieteni care îi pot ajuta.

Autoritățile locale au anunțat că măsurile anti-COVID nu se vor opri aici, urmând a fi întreprinse toate demersurile necesare pentru a se depăși acest moment critic în care se află comuna Almăj.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE