AcasăREPORTAJE( VIDEO ) Comuna Teasc – groapa de gunoi a aleșilor locali

( VIDEO ) Comuna Teasc – groapa de gunoi a aleșilor locali

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

Anchetă de amploare realizată de către Dolj TV în comuna Teasc după sesizarea formulată de către un consilier local. Acesta l-a suprins pe un bărbat în timp ce arunca gunoaie pe izlazul din localitatea doljeană, trimis fiind chiar de către Președintelui Partidului Național Liberal, filiala Teasc, superiorul pe linie de partid al Primarului localității.

În urma imaginilor transmise redacției, echipa Dolj TV a sesizat Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu Dolj care împreună cu lucrătorii secției de poliție Teasc s-au deplasat la fața locului pentru a constata cele semnalate și pentru a lua măsurile legale ce se impun într-o astfel de situație.

Chiar în timp ce inspectorii Gărzii de Mediu se aflau pe izlazul comunal, transformat din cauza nepăsării administrației locale într-o adevarată groapă de gunoi, un alt cetățean din comuna Teasc descarca fără nicio remușcare o întreaga remorcă cu deșeuri.

Prins în fapt, omul a fost sancționat contravențional, potrivit legii, fiind aplicată, de asemenea, măsura confiscării autoturismului folosit pentru transportarea gunoaielor. Urmează ca și pe numele Președintelui PNL Teasc să fie aplicate aceleași dispoziții legale.   

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE