AcasăREPORTAJETânăr bănuit de comiterea a patru infracţiuni de furt calificat, reţinut de...

Tânăr bănuit de comiterea a patru infracţiuni de furt calificat, reţinut de polițiști

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

La data de 16 martie a.c., polițiștii Secţiei nr.4 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea a patru infracţiuni de furt calificat.

În fapt, la data de 16 martie a.c., un bărbat din municipiul Craiova a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că, în dimineaţa zilei de 15 martie, persoane necunoscute i-au sustras oglinda retrovizoare laterală dreapta de la autoturismul ce se afla parcat pe o stradă din municipiul Craiova.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova, a fost identificat un tânăr de 27 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea furtului.

De asemenea, tânărul este bănuit de comiterea a altor trei infracţiuni de furt de componente auto, comise în perioada 03.12.2021-15.02.2022.

În urma cercetărilor şi a probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat (4 acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE