AcasăREPORTAJENu aruncați cu pietre! Craiova Top 3 europeanbestdestinations.com

Nu aruncați cu pietre! Craiova Top 3 europeanbestdestinations.com

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

2023 vine cu o știre ” bombă” pentru presa din Craiova. Au căzut niște bucăți din tencuială Palatului Administrativ.

Cum de a fost posibil un asemenea incident în condițiile în care clădirea are doar 100 și ceva de ani? Cine se face vinovat de desprinderea tencuielii? Ce măsuri vor fi luate pentru ca acest teribil eveniment să nu se repete?

Ei bine, toate aceste întrebări au trezit spiritul jurnalistic, adormit de atmosfera sărbătorilor de iarnă, și au scos la iveală știrea începutului de an.

Și cum întâmplarea face ca Târgul de Crăciun să fie amplasat în Piața Mihai Viteazul, lângă Palatul Administrativ, a fost doar un pas până la transformarea unui incident banal, într-o adevărată catastrofă.

Am uitat că avem al treilea cel mai frumos târg de Crăciun din Europa, am uitat că sediul în care își desfășoară activitatea Instituția Prefectului, precum și Consiliul Județean Dolj va beneficia de lucrări de consolidare, reabilitare, modernizare și eficientizare energetică care se ridică la aproape 35 milioane de lei, fondurile obținute prin Programul Național de Redresare și Reziliență și am hotărât că este mai ușor să aruncăm cu noroi și să povestim întâmplarea neîntâmplată. Că doar suntem români, vorba lui Ion Creangă în Povestea drobului de sare.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE