AcasăREPORTAJESTRADE vs Umbrărescu- lupta pentru Drumul Expres Craiova- Balș

STRADE vs Umbrărescu- lupta pentru Drumul Expres Craiova- Balș

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

Firma de construcții STRADE, din Craiova, a intrat în lupta pentru câștigarea contractului ce are ca obiect finalizarea lucrărilor rămase de executat aferente Drumului Expres Craiova – Pitești Tronsonul 1 în lungime totală de 17,7 km.

Firma craioveană care a executat și finalizarea în octombrie 2022 Tronsonul II al DJ 552 Craiova- Cetate, considerat cel mai bun drum din județul Dolj, împreună cu societățile aflate în asociere se luptă cu cel mai mare constructor din România la ora actuală, Spedition UMB, deținut de către Dorinel Umbrărescu.
Conform rezultatelor din 2021, UMB şi-a majo­rat spec­taculos cifra de afaceri în 2022, ajun­gând la 2,1 mld. lei, după o creş­tere de 61% față de anul anterior.

UMB a depus oferta pentru procedura de atribuire a contractului Execuție Lucrări Drum Expres Craiova- Pitești, Relicitare, împreună cu alte doua firme deținute de către același om de afaceri.

Valoarea totală a lucrărilor se ridică la aproape 550.000.000 de lei fără TVA, fonduri europene nerambursabile, termenul de execuție fiind de 18 luni.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE