AcasăREPORTAJEProgramul Casa Verde Fotovoltaice: Bugetul alocat regiunii SUD VEST epuizat în doar...

Programul Casa Verde Fotovoltaice: Bugetul alocat regiunii SUD VEST epuizat în doar 2 minute

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

În doar două minute, bugetul de 174.300.000 de lei alocat Regiunii SUD VEST a fost rezervat integral. 8.715 de persoane fizice s-au înscris în programul Casa Verde Fotovoltaice

Astăzi, 19 iunie 2023, ora: 1000, a demarat sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională – Casa Verde Fotovoltaice, pentru Regiunea SUD VEST – judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea.
Bugetul de 174.300.000 de lei alocat acestei regiuni a fost rezervat integral în primele două minute prin înscrierea unui număr de 8.715 de persoane fizice.
“Ne aflăm deja la a șaptea sesiune, iar interesul persoanelor fizice care doresc să devină prosumatori este la fel de mare, fapt demonstrat de epuizarea fondurilor alocate Regiunii Sud Vest într-un timp record. Înscrierile vor continua conform calendarului, pentru Regiunea Vest – judeţele: Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş, iar apoi pentru unitățile de cult.”, a declarat președintele AFM, Laurențiu Adrian NECULAESCU.
Înscrierile persoanelor fizice în cadrul programului, prin intermediul aplicației informatice, vor continua.

Comunicat Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor | AFM

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE