AcasăREPORTAJEGhercești - Iluminat stradal la standarde europene

Ghercești – Iluminat stradal la standarde europene

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

Administrația locală din comuna Ghercești depune eforturi susținute în vederea modernizării și îmbunătățirii calității vieții cetățenilor săi.

Investițiile recente au continuat trendul de dezvoltare, aducând îmbunătățiri semnificative în diferite domenii.

Un pas important în modernizarea localității a fost realizat în luna iunie, prin achiziționarea și instalarea lămpilor de iluminat public cu tehnologie LED.

Aproximativ 2 km de stradă, inclusiv strada Craiovei și zona aeroportului, au beneficiat de acest upgrade tehnologic. Astfel, în prezent, toate străzile ce aparțin domeniului public din comuna Ghercești beneficiază de iluminat.

Pe lângă această achiziție, Primăria a intensificat eforturile de a accesa finanțări pentru a continua modernizarea și creșterea eficienței energetice în comuna Ghercești. În acest sens, administrația locală a depus un proiect la Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), cu scopul de a obține finanțare pentru satele Ungureni, Ungurenii Mici și Luncșoru.

Acest proiect vizează implementarea de soluții integrate de eficientizare energetică în aceste sate, contribuind astfel la reducerea consumului de energie și la îmbunătățirea sustenabilității energetice a comunității.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE