AcasăREPORTAJEComuna Teasc riscă să rămână fără apă

Comuna Teasc riscă să rămână fără apă

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

Comuna Teasc se confruntă cu o situație critică în ceea ce privește alimentarea cu apă. În urma falimentului SC Utilități Publice Teasc SRL, administrată de Primărie, datorii de miliarde de lei vechi au apărut, iar Compania de Apă Oltenia a anunțat o întrerupere a serviciilor de apă în zonă.

Cu toate acestea, reprezentanții Primăriei Teasc nu par să fie afectați de situație și încă mai încearcă să găsească o soluție, înființând o altă societate și încercând să încheie un nou contract cu Compania de Apă Oltenia.

Această abordare a ridicat întrebări cu privire la datoriile considerabile, în valoare de 318.000 de lei, și modul în care Compania de Apă Oltenia își va recupera acești bani.

Cu toate că am încercat să obținem mai multe informații de la purtătoarea de cuvânt a Companiei de Apă Oltenia, Carmen Zuican, solicitările noastre au rămas fără răspuns. Se pare reprezentanții Companiei de Apă ignoră Doljtv și nu doresc sa ofere explicații clare cu privire la situația financiară.

De asemena, este de neînțeles cum autoritățile locale pot ignora gravitatea situației, venind cu aceleași soluții care în trecut s-au dovedit a fi un fisco.

Dolj Tv va continua să urmărească evoluția acestui caz și va aduce în atenția publică situația în care se află comuna Teasc, în speranța că se vor găsi, în cele din urmă, soluții adecvate.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE