AcasăREPORTAJECalafat: Milioane pentru sănătate

Calafat: Milioane pentru sănătate

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

Spitalul Municipal Calafat se poate lăuda, de acum, cu un Laborator de Radiologie reabilitat și dotat cu aparatură de ultimă generație.

Investiția totală în valoare de aproape 6.400.000 de lei pune Spitalul Municipal Calafat în rândul unităților sanitare din România ce oferă servicii medicale de top.

Investițiile în reabilitarea și dotarea Spitalului Municipal Calafat vin ca răspuns la nevoile oamenilor, Laboratorul de Radiologie reprezentând o prioritate pentru bună desfășurare a serviciilor medicale.

În acest sens, au fost achiziționate un computer tomograf, dar și alte aparate de radiologie, au fost reamenajate spațiile de lucru, montat plumb la nivelul pereților și ușilor pentru a rezulta doze de radiație minime, a fost montat tarket medicinal, amenajate holurile de acces, precum și spațiile sanitare.

Efectuarea investigațiilor radiologice la Spitalul Municipal Calafat se realizează de către personalul medical de specialitate din cadrul unității sanitare, precum și de personal medical din alte unități sanitare, medici cu o vastă experiență în efectuarea CT și Mamografie prin intermediul teleradiologiei.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE