AcasăREPORTAJEAcțiune pentru oameni

Acțiune pentru oameni

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

Grupul de Acțiune Locală Lunca Jiului – Câmpia Desnățuiului, care cuprinde 7 comune din județul Dolj, se implică activ în sprijinirea oamenilor pentru a-i ajuta să acceseze fonduri europene pentru dezvoltarea firmelor și, implicit, a localităților. Astăzi, în comuna Breasta, reprezentanții GAL-ului Lunca Jiului- Câmpia Desnațuiului, împreună cu reprezentanți ai Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Dolj s-au întâlnit cu mai mulți membri ai comunității locale pentru a le oferi informații despre viitoarele proiecte care fi pot accesate în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală 2023-2027.

Scopul principal al Grupului de Acțiune Locală Lunca Jiului- Câmpia Desnățuiului este acela de a dezvolta și promova comunitățile locale, oferind sprijin în obținerea de fonduri europene. Prin intermediul GAL-ului, oamenii din cele 7 comune membre au oportunitatea de a beneficia de finanțări pentru îmbunătățirea infrastructurii, susținerea afacerilor locale, protejarea mediului înconjurător și multe alte domenii de dezvoltare.

Prin această inițiativă, comunitatea locală este informată în legătură cu proiectele viitoare și poate fi sprijinită în procesul de depunere a cererilor și implementare a proiectelor. Grupul de Acțiune Locală Lunca Jiului – Câmpia Desnățuiului este un partener de încredere, implicat în susținerea și dezvoltarea comunităților locale. Prin eforturile lor, se urmărește consolidarea economiei locale, creșterea calității vieții și promovarea sustenabilității în regiune.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE