AcasăREPORTAJEDezvoltare prin acțiuni locale

Dezvoltare prin acțiuni locale

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

Grupul de Acțiune Locală Lunca Jiului – Câmpia Desnățuiului s-a întâlnit, astăzi, cu primarii localităților partenere pentru a discuta despre dezvoltarea celor 7 comune din Dolj în perioada următoare. Întâlnirea s-a axat pe identificarea și prioritizarea nevoilor comunităților locale, în special în ceea ce privește educația în mediul rural.

Una dintre principalele teme abordate în cadrul ședinței a fost atragerea de fonduri pentru educația în mediul rural. Grupul de Acțiune Locală își propune să susțină proiecte și inițiative care vizează îmbunătățirea calității sistemului educațional în localitățile din zonă.

Dezbaterile au oferit primarilor ocazia de a spune în ce domenii doresc să aplice pentru investiții.

Un aspect important este relația strânsă dintre GAL și autoritățile locale. De-a lungul timpului, Grupul de Acțiune Locală Lunca Jiului- Câmpia Desnățuiului a sprijinit comunitățile locale prin câștigarea unor diverse proiecte pentru dezvoltarea comunelor.

Această colaborare eficientă și parteneriatul încheiat între GAL și primarii localităților doljene sunt cheia pentru transformarea și progresul regiunii.

Grupul de Acțiune Locală Lunca Jiului – Câmpia Desnățuiului continuă să se implice activ în susținerea dezvoltării durabile a comunităților din Dolj.

Prin prioritizarea investițiilor în educație și prin colaborarea strânsă cu autoritățile locale, GAL-ul demonstrează angajamentul său de a aduce îmbunătățiri reale și semnificative în viețile cetățenilor din zonă.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE