AcasăREPORTAJEMalu Mare bifează o nouă investiție

Malu Mare bifează o nouă investiție

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

Primăria Comunei Malu Mare a luat o măsură importantă pentru locuitorii săi, investind într-o capelă și un loc destinat pomenilor.

Această inițiativă vine în întâmpinarea nevoilor comunității, în contextul actual, în care persoanele decedate nu mai pot fi ținute acasă, o capelă dedicată acestui scop devenind esențială pentru a oferi un loc de închinare și reflecție.

Capela, amplasată în curtea Bisericii Sfântul Ștefan și Sfântul Gheroghe, din satul Preajba, va fi construită cu fonduri asigurate din bugetul local, investiția totală fiind de 800.000 lei.

În România, tradițiile și obiceiurile privind înmormântarea și comemorarea decedaților sunt adânc înrădăcinate în cultura noastră.

Această investiție nu oferă doar un cadru adecvat pentru rugăciune, pomeniri și momente de reculegere, ci și aduce un sentiment de comunitate și sprijin reciproc în momentele grele.

Autoritățile locale își doresc ca prin acest nou spațiu dedicat pomenilor oamenii să beneficieze de un mediu special în care să poată onora memoria celor dragi într-o manieră respectuoasă.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE