AcasăREPORTAJEOlt: Caz șocant, un bărbat decapitat

Olt: Caz șocant, un bărbat decapitat

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

Un caz șocant de crimă s-a produs cu aproximativ două ore în urmă în localitatea Slătioara din județul Olt. Un bărbat a fost decapitat de un altul.

Faptele s-au petrecut miercuri, 6 decembrie 2023, în jurul orei 14,30. La fața locului au fost solicitate echipajele de prim ajutor, în primă fază fiind anunțat un eveniment de agresiune asupra unui bărbat care ar fi fost atacat și i s-ar fi tăiat brațul. Ajunși însă la fața locului, membrii echipajului de pe ambulanță au descoperit un tablou șocant: un bărbat a fost decapitat, capul acestuia fiind aruncat într-un WC.

„La fața locului se află o echipă de cercetare complexă din cadrul IPJ Olt, împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt”, a precizat purtătorul ed cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Potrivit unor surse, crima s-ar fi petrecut în spatele unui magazin Anabella, într-o casă părăsită. Autorul faptei, cunoscut ca fiind consumator de alcool, a mers la angajatele de la magazin și le-a spus să sune la poliție că a omorât un om. Inițial, fetele nu l-au crezut deoarece știau că e consumator. Dar după mai multe insistențe au sunat la poliție. A venit poliția, a găsit cadavrul decapitat și complet dezbrăcat. Ar fi fost decapitat cu o secure.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE