AcasăREPORTAJECraiovean mort în arestul poliției. Cum și cine se face vinovat?

Craiovean mort în arestul poliției. Cum și cine se face vinovat?

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

În doar 72 de ore, viața unui tânăr din Craiova s-a schimbat total și s-a încheiat tragic la vârsta de doar 28 de ani. Este vorba despre Sebi, bărbatul care în seara zilei de 12 ianuarie a decis, într-un gest inexplicabil pentru rude și apropiați, să-și pună capăt zilelor chiar în arestul poliției.

Tânărul fusese reținut cu 24 de ore înainte pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat, după ce se pare că, în seara zilei de 10 ianuarie, a agresat un taximetrist și a furat mașina acestuia. Un alt gest greu de explicat pentru cei care îl cunoșteau, mai ales ca Sebi nu avea antecedente penale.

După ce a fost prezentat procurorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, tânărul a fost transportat cu autospecială poliției către arestul IPJ Dolj, pe 12 ianuarie în jurul orei 20:00. Aflat în custodia poliției bărbatul a reușit să scape din mașină, după ce ușile nu au fost asigurate, a fost lovit de un alt autoturism, prins de polițiști și încarcerat, în cele din urmă.

Potrivit surselor din cadrul poliției, în arestul IPJ Dolj există 40 de celule, toate prevazute cu telefon fix. Acesta, se pare, că a fost și mijlocul folosit de Sebi pentru a-și pune capăt zilelor, spânzurându-se cu firul de la telefon.

Aflat în custodia poliției, aceștia au fost primii care au acordat primul ajutor, manevrele de resuscitare fiind continuate și după sosirea cadrelor medicale. Din nefecire, însă la ora 20:43 a fost declarat decesul.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Întreaga situație se află, acum, pe masa procurorilor criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE