AcasăREPORTAJETeasc: ,,Același Mari” , dar de la PSD

Teasc: ,,Același Mari” , dar de la PSD

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

Astăzi este despre Mari. Fără „y”. Doar Mari. Care Mari? „Același Mari”, primarul de la Teasc. Doar că, o dată cu schimbarea sezonului, și-a schimbat și Mari culoarea pălăriei.

A trecut pe nuanțe de roșu aprins, că zice că e la modă acum și roșul îl prinde mai bine decât galbenul. Așadar, „același Mari” o dă recent pe asumare, public, ca să vadă tot poporul tescovean, și anunță că a făcut „ceea ce e corect” pentru el.

„Același Mari”, zis în buletin Marin Nițu, are în spate două mandate de primar în care o singură realizare edilitară scoate stingheră capul de sub biroul întâiului tescovean: modernizarea unei școli. Restul e… tăcere!

Adevărat, mai scâncește subțirel o canalizare nefuncțională din cauză de… nu se știe, cu o recepție făcută ilegal din cauză de… știe el ce (și mai știm și noi), mai curge niște apă declarată nepotabilă din rețeaua cu care se împăunează, dar în restul celor 8 ani de când e primar trompeta i-a tăcut.

A mai sunat poate doar pe ulițele neasfaltate ale comunei, când și-a mai dus omul vreo rudă la groapă. Recent însă, „același Mari” a renunțat să mai copilărească pe tărâmurile liberale, simțindu-se profund pătruns de „un moment de maturizare politică” care l-a năpădit brusc și care i-a schimbat percepția cromatică a partidului.

Și ce să vedeți, își reorientează loialitatea către “familia Partidului Social Democrat”, uitând subit de loialitatea pentru Partidul Național Liberal care l-a propulsat în urmă cu 8 ani fix în Primăria Teasc.

Nu știm ce să zicem însă despre loialitatea declarată pentru „interesul public”. Căci, dacă aruncăm o privire prin comuna Teasc, ne dă cu rest: nu se regăsește nicăieri interesul pentru cetățeni. Dar promitem să revenim pe subiect! Una peste alta, „același Mari” mai vrea o dată. Tot la Primărie.

Ca să fie bine, să nu fie rău. Schimbă pe șustache umbrela politică, își ridică degetul mare atent să nu-l confunde instinctiv cu cel din mijloc, și gata. Important e să câștige. După aceea, vede el. Relax încă 4 ani.

Încă ceva: să nu cumva “să-i judece cineva deciziile” (ne gândim că se referă la decizia de a trăda PNL în favoarea PSD), că zice dom’ primar că nu acceptă. O fi vreo amenințare subtilă?!

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE