AcasăREPORTAJEVești bune pentru Pielești

Vești bune pentru Pielești

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

Primăria Comunei Pielești anunță începerea lucrărilor de asfaltare în localitate prin Programul Național de Investiții ” Anghel Saligny”, precum și din bugetul local. Astfel, nu mai puțin de 28 de străzi vor intra într-un amplu proces de modernizare începând cu luna martie a acestui an.


Primele proiecte care vor fi demarate sunt cele din bugetul local, mai exact drumul comunal 87 din zona Coțofana, cu o lungime de aproape 3,5 km, și drumul comunal 1A care leagă drumul european de satul Câmpeni, cu o lungime de 2,4 km.


Prin programul ” Anghel Saligny” vor fi executate lucrări de asfaltare pe alte 26 de străzi din comuna Pielești, însumând 11 km de drumuri.


Pentru realizarea lucrărilor de asfaltare, autoritățile locale au alocat suma de 3.300.000 de lei din bugetul local. Totodata, prin Programul Național ”Anghel Saligny”, Primăriei Comunei Pielești a reușit atragerea de fonduri nerambursabile, investiția ridicându-se la suma de aproape 6.500.000 de lei, urmând ca cei 11 km de asfalt să fie finalizați în termen de 6 luni.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE