AcasăREPORTAJECoșoveni: Schimbarea la față a edilului

Coșoveni: Schimbarea la față a edilului

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

În sfârșit în comuna Coșoveni s-a făcut o schimbare. Primarul, Virgil Grigore, a virat de la dreapta la stânga, de la PNL la PSD. După 3 ani și jumătate în care locuitorii au așteptat o schimbare în dezvoltarea localității, iată că Primarul a făcut schimbarea, însă în viața lui politică.

Locuitorii din comuna Coșoveni, localitate aflată la doar 10 km de Craiova, capitala Olteniei, traiesc o adevărată dramă. Străzi neasfaltate, pline de nămoale, lipsa canalizării, investiții eșuate, dar stâlpi vopsiți în culorile tricolorului. Săptămâna trecută edilul localității a dat mare chef alaturi de noii colegi social democrați, uitând prietenii și culorile partidului care l-au ajutat să ocupe scaunul de primar.

Prieteni de ani de zile, cum declară Președintele C.J. Dolj că ar fi cu domnul Virgil Grigore, poate domnul Președinte uită comportamentul edilului când aflându-se în campanie electorală a îmbrâncit și scuipat o femeie care ii spunea nemulțumirile.

Să lăsăm comportamentele urâte și să trecem la marile talente. Bucuroși pesediștii că au mai luat un primar și-au arătat adevaratele talente alături de solistul de renume Cristian Bănățeanu. Primarul de la Valea Stanciului, bucuros nevoie mare de venirea lui Virgil în sânul partidului, și-a etalat talentul de fost popă spre bucuria invitaților.

Într-o locație administrată de familia edilului, un cort amplasat chiar la ieșire din localitatea Coșoveni, cheful a durat ore întregi, iar băutura a curs. De această dată, nu într-o capelă, cum era învățat primarul, ci într-o locație de lux.

Și să revenim la oile noastre ca de social democrați țara-i plină. Vă invităm să urmăriți un scurtmetraj despre adevărata față a comunei condusa de Virgil Grigore.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE