AcasăREPORTAJEMalu Mare: Echipă pentru proiecte de milioane

Malu Mare: Echipă pentru proiecte de milioane

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

Continua lista investițiilor de succes în comuna Malu Mare, în topul priorităților aflându-se educația. În acest sens, echipa aflată la conducerea Primăriei Malu Mare a reușit, din bugetul local, reabilitarea în totalitate a gradiniței din satul Preajba, o investiție importantă și necesară comunității locale.

Investiția presupune reabilitarea și dotarea gradiniței la standarde europene, precum și realizarea unui loc de joacă nou-nouț pentru cei mai mici dintre locuitorii comunei. Investiția care se ridică la suma de 1.300.000 de lei nu ar fi fost posibilă fără o bună colaborare în cadrul administrației locale.

Iar demersurile întreprinse pentru bunăstarea locuitorilor din comuna Malu Mare nu sunt puține. Printre cele mai importante investiții care vor fi ralizate anul acesta se numără introducerea rețelei de gaz în satele Preajba și Malu Mare, proiect care se ridică la suma de 14.000.000 de lei, fonduri nerambursabile obținute de către Primăria Malu Mare prin Programul Național de Investiții ” Anghel Saligny”.

De asemenea, tot din fonduri nerambursabile vor fi realizate lucrări de asfaltare, care vor continua cu finanțare din bugetul local în ceea ce privește 3 străzi în zona Selgros și alte 5 în satele Preajba și Malu Mare, prin care și strada Teilor care face legătura între sat Preajba și zona Selgros.

Nu în ultimul rând, trebuie spun că în maxim 3 luni de zile vor fi demarate, de la zero, lucrările de construirea a unei grănițe cu program prelungit, în zona Selgros.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE