AcasăREPORTAJEIncident la conferința de presă a Partidului AUR în Craiova: Jandarmii au...

Incident la conferința de presă a Partidului AUR în Craiova: Jandarmii au împiedicat accesul reprezentanților în curtea primăriei

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

Astăzi, conferința de presă a Partidului AUR, programată să aibă loc la ora 11 în curtea Centrului Multifuncțional din Craiova, a fost marcată de un incident înainte de începerea oficială a evenimentului. Oameni de la alte partide, care nu susțineau Partidul AUR, s-au strâns în curtea primăriei, blocând accesul reprezentanților AUR și al susținătorilor lor.

Printre cei care au încercat să participe la conferința de presă se numărau președintele AUR, George Simion, deputatul Ringo Dămureanu, președintele AUR Dolj și candidatul AUR la funcția de Primar al Craiovei. Marian Vasile.

Situația a escaladat atunci când reprezentanții AUR au fost împinși de jandarmi, care au format un zid uman pentru a împiedica accesul acestora în curte. Candidatul AUR la Primăria Craiova și președintele partidului s-au confruntat cu obstacolele impuse de forțele de ordine.

Incidentul a stârnit reacții contradictorii, generând tensiuni și reacții prompte din partea opoziției și a societății civile. Partidul AUR a denunțat aceste acțiuni ca fiind o încălcare a dreptului lor de a se exprima și de a participa la evenimente publice, în timp ce autoritățile locale și forțele de ordine nu au făcut deocamdată declarații publice.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE