Ooops... Error 404

Ne pare rău, pagina nu există!

Exclusiv: Explozie în cartierul Brestei la un bloc de nefamilisti

Din primele informații se pare ca ar fi explodat o butelie într-un bloc de nefamilisti. Doua persoane au fost transportate la spital, iar pompierii caută în continuare victime sub dărâmături.
00:02:03

Cârcea: Proiecte, investiții, administrație de 20 de ani

Comuna Cârcea sărbărește, cu mult fast, 20 de ani de la înființare. În anul 2004, satul Cârcea s-a desprins de Comuna Coşoveni, prin referendum, devenind, astfel, Comuna Cârcea de astăzi.

Casa Memorială „Amza Pellea”, din Băilești, a fost redeschisă publicului

Manifestările dedicate cinstirii memoriei îndrăgitului actor român, născut în inima Olteniei, au debutat pe 6 aprilie, pe scena Teatrului Național Marin Sorescu din Craiova, locul în care și-a început fascinanta călătorie în lumea artistică.
00:01:24

Vâlcea: Accident mortal în localitatea Drăgoești

La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 03:30, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost sesizați, cu...
00:00:52

Vești bune pentru tronsonul 1, Dex12

Asocierea turco-română Strade - Özaltın care execută lucrările pe tronson 1 al drumului expres 12 montează primele grinzi. Operațiunea a început cu două săptămâni mai devreme decât termenul prevăzut în graficul de execuție.

Casa Memorială ,,Amza Pellea” din Băilești – Un nou capitol în Patrimoniul Cultural al României

Consiliul Județean Dolj se pregătește să deschidă porțile unei noi destinații culturale: Casa Memorială Amza Pellea. Pe parcursul anului 2023, Muzeul Olteniei Craiova, cu sprijinul Consiliului Județean Dolj, a realizat lucrări de renovare a Casei Memoriale „Amza Pellea” din Băilești, locuință construită în anul 1908 care dispune de arhitectură caracteristică începutului de secol XX.

Bulgarii primii pasageri în “Craiova Air Schengen”

Aeroportul Internațional Craiova a marcat intrarea României și a Bulgariei în Air Schengen printr-un eveniment care a avut loc duminică, 31 martie.

Urmărește-ne și pe

44,000FaniÎmi place
2,520AbonațiAbonați-vă