AcasăREPORTAJEPrimăria Comunei Cârcea a inaugurat Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a...

Primăria Comunei Cârcea a inaugurat Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

Primăria Comunei Cârcea a inaugurat Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor, serviciu care va lucra în folosul comunităţii, pentru a răspunde tuturor solicitărilor venite din partea cetăţenilor.

Astfel, locuitorii comunei Cârcea vor economisi timp şi bani, deoarece rezolvarea actelor de identitate, eliberarea sau schimbarea acestora se vor face la doi paşi de locuinţa lor, fără a mai fi nevoiți să se deplaseze la Craiova.

Pentru eliberarea actului de identitate este necesara completarea unei cereri pe care cetățenii o pot procura de la ghișeu și prezentarea următoarele documente: actul de identitate vechi (dacă este cazul și dacă îl mai dețin), documentul cu care fac dovada spațiului de locuit, certificatul de naștere și suplimentar, când este cazul, certificatul de căsătorie, hotărârea de divorț definitivă și irevocabilă sau certificatul de divorț.

Termenul de eliberare al cărților de identitate este de maxim 7 zile, iar cel de eliberare al cărților de identitate provizorii este de o zi.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE