AcasăREPORTAJECursă charter Craiova - Istanbul

Cursă charter Craiova – Istanbul

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

Aeroportul Internațional din Craiova se îmbogățește cu o nouă cursă charter care vine în ajutorul angajaților de origine turcă de la Ford Otosan.

Această cursă Craiova – Istanbul oferă o soluție convenabilă și eficientă pentru ca muncitorii să poată ajunge acasă în ziua de vineri și să se întoarcă la Craiova în ziua de luni pentru a continua munca.

Pentru mulți dintre muncitorii de la Ford Otosan, care au familiile și prietenii în Turcia, această cursă charter este o binecuvântare. Înainte de existența sa, aceștia se confruntau cu dificultăți în a își programa călătoriile, ceea ce îi expunea unui stres suplimentar și le era dificil să își petreacă timpul liber acasă în weekend-uri.

Aeroportul Internațional din Craiova a recunoscut necesitatea acestei curse și a colaborat cu operatori de zbor pentru a oferi o opțiune convenabilă pentru muncitorii de la Ford Otosan.

Având în vedere că fabrica este un angajator major în zonă, această cursă charter este nu doar un beneficiu pentru angajați, ci și o inițiativă care contribuie la creșterea economică a regiunii.

Noua rută Craiova – Istanbul are un impact pozitiv asupra vieții angajaților, oferindu-le posibilitatea de a-și petrece timpul cu cei dragi în weekend și de a scurta distanțele dintre cele două localități.

Totodată, facilitează și cooperarea internațională dintre Craiova și Istanbul, facilitând schimbul de idei și culturi între cele două țări.

Călătorii care utilizează această cursă se bucură de avantajele comodității și eficienței pe care le oferă un zbor direct.

Conexiunea aeriană facilitează mobilitatea angajaților și întărește legăturile economice și socio-culturale dintre România și Turcia.

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE