AcasăREPORTAJELazăr Horațiu a reușit…să lase comuna fără apă

Lazăr Horațiu a reușit…să lase comuna fără apă

Urmărește-ne și pe

45,400FaniÎmi place
3,000AbonațiAbonați-vă

Primarul comunei Sadova, Lazăr Horațiu, pare să fi reușit într-un mod remarcabil să lase comunitatea fără apă în mijlocul unei canicule toride.

În ciuda avertizărilor cu privire la temperaturile care depășesc pragul de 40 de grade Celsius, oamenii din această localitate doljeană se confruntă acum cu o situație incredibilă – primăria nu a reușit să plătească factura furnizorului de energie electrică, iar ca urmare, pompele de la stația de apă rămân nefuncționale.

Zeci de locuitori își exprimă nemulțumirile direct pe pagina oficială a Primăriei Sadova, în speranța că aleșii lor vor găsi o soluție rapidă și eficientă.

Este cu siguranta, un caz unic, când un primar nu poate să asigure serviciul esențial de apă potabilă într-o comunitate care se confruntă cu temperaturi insuportabile.

Se pare că, în lupta cu veritabilele provocări ale vieții de primar, Lazăr Horațiu a uitat că plata facturilor este un element crucial pentru funcționarea normală a serviciilor publice. Poate că este momentul să își reorienteze atenția și să se concentrez mai mult asupra bugetului comunei Sadova

Urmărește știrile Oltenia1.ro și pe Google News

TOP CITITE